Jan Yperman Ziekenhuis

Jan Yperman Ziekenhuis
Gepubliceerd op 22-11-2016
Jan Yperman Ziekenhuis gaat voor een aangenaam werkklimaat, continue vooruitgang, en het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden. Voeling met mensen en de regio is voor ons van groot belang.”

Het Jan Yperman Ziekenhuis is in 1988 ontstaan door de fusie van drie regionale ziekenhuizen. Door hard werken en continue innovatie kreeg het JYZ begin oktober 2014 het accreditatiekwaliteitslabel van Joint Commission International, wat betekent dat men in het JYZ niet alleen kwaliteitsvolle zorg aanbiedt, maar dat men ook het vertrouwen van de patiënt en de familie waard is.

JYZ en de Westhoek

De verankering van het Jan Yperman Ziekenhuis in de regio begint al bij haar ontstaansgeschiedenis, na de fusie van de drie regionale ziekenhuizen. Door het continue streven naar een geïntegreerde en multidisciplinaire zorg probeert het JYZ een belangrijke maatschappelijke rol te vervullen binnen de regio.

Innovatie en job opportuniteiten

Als werkgever is het Jan Yperman Ziekenhuis een van de grootste werkgevers in de streek. Het JYZ probeert voor meer dan 1200 medewerkers  een aangenaam  en inspirerend werkklimaat te creëren waarin ze worden aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen. Want de bijdrage van iedere werknemer draagt bij tot de patiënttevredenheid.  

Om continu vooruitgang te boeken, zijn ook de verschillende samenwerkingsverbanden die het JYZ opzet met onderwijsinstellingen en andere belangrijke hoofdrolspelers in de gezondheidszorg héél belangrijk. Deze samenwerkingen start JYZ niet enkel op in de eigen regio maar ook over de regiogrenzen heen.

Locatie
Briekestraat 12, 8900 Ieper
Deel deze pagina