Bouwbedrijf Furnibo

Bouwbedrijf Furnibo
Gepubliceerd op 22-11-2016
Revolutionaire procesverbetering door digitalisering van het bouwlandschap - met heel wat jobopportuniteiten voor hoogopgeleide jongeren: daar gaat Furnibo voor. - Steven Maeyaert, CEO Furnibo

Furnibo – gekend als aannemer van algemene bouwwerken en burgerlijke bouwkunde – is een dynamisch bouwbedrijf dat sinds de oprichting in 1992 een vaste waarde is geworden op de markt van bouwprojecten in ter plaatse gestort zichtbeton

Grote en complexe bouwprojecten

Furnibo is geëvolueerd van ruwbouwaannemer in beton naar een totaalaannemer met een voorliefde voor grotere en complexe bouwprojecten en met een bijzondere passie voor beton. Intussen realiseert Furnibo een omzet van € 31,6 miljoen en stelt zij 91 FT-medewerkers tewerk. Haar realisaties zijn zeer divers: appartementsgebouwen, assistentiewoningen, studentenwoningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en woon- en zorgcentra, scholen, zwembaden en sportcomplexen, waterzuiveringen, openbare gebouwen, exclusieve woningen in zichtbeton, renovatieprojecten…

Furnibo en de Westhoek

Gelokaliseerd in Veurne is Furnibo sterk verankerd in de Westhoek. De CEO, Steven Maeyaert, woont en is geboren in de Westhoek. Ongeveer 70% van het personeel woont in de Westhoek of heeft roots in de Westhoek. Furnibo speelt ook een actieve rol in de Raad van Bestuur van de bedrijventerreinvereniging Veurne@work.

Het werkgebied van Furnibo is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen, waardoor Furnibo reeds heel wat mooie en uitdagende bouwprojecten in de Westhoek gerealiseerd heeft, zoals het recent gebouwde klimaatzwembad in Poperinge, Plopsaqua, WZC Dunecluse, Jeugdcentrum De Kouter, de Extremis Showroom, het kantoorgebouw van e-BO enterprises, Residenties Skyfall, Verner Panton e.a.

Innovatie en job opportuniteiten

Als modern bouwbedrijf heeft Furnibo oog voor innovatie en professionalisme, staat zij garant voor kwaliteit en draagt zij zorg voor de medewerkers hoog in het vaandel. Furnibo stelt daarom – naast de bouwvakarbeiders – ook heel wat hoogopgeleiden te werk.

Furnibo wil ook proactief inspelen op het sterk veranderende bouwlandschap en – via BIM (Building Information Modeling) – voorop lopen in de digitalisering in de bouw en de spectaculaire procesverbetering die hieruit resulteert.

Furnibo zet in op duurzame tewerkstelling en biedt interessante job opportuniteiten: uitdagende jobs met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.

Jonge talenten vinden hun gading bij Furnibo in de Westhoek, waar het goed is om te werken en te leven.

Video's
Locatie
Bedrijvenlaan 7, 8630 Veurne
Deel deze pagina