e-Bo enterprises

Video's
Gepubliceerd op 21-11-2016

Met e-BO Enterprises begon Christophe Dhaene in 2000 individuele projecten uit te werken en tools te ontwikkelen om beveiligde netwerkplatformen te creëren.

Sterke groei

In 2008 nam e-BO Enterprises een patent op haar technologie in Europa en intussen gebeurde dit ook in de VS. Sinds 2011 kende zijn bedrijf een enorm sterke groei. Vandaag ontwikkelt e-BO Enterprises beveiligde platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer.

Heel diverse klanten

Intussen maken heel wat klanten – kleine en (middel)grote, nationaal en internationaal, publiek en privaat – gebruik van de diensten van e-BO Enterprises. e-BO Enterprises is actief in de private cloud markt, bij de brandweer, politie (e-Blue), justitie (PrisonCloud) en offshore windmolenparken (e-Wind). Ook grotere bedrijven als Omega Pharma, Shurgard Europe en tal van anderen zijn klant.

Gekwalificeerde werkkrachten

Om dit alles te verwezenlijken op al deze domeinen beschikt e-BO Enterprises over een hoogopgeleid ingenieursteam en een ervaren klantendienst met diepgaande kennis van netwerkdesign, netwerkarchitectuur, ICT security, remote access, virtualisatie en datacenter automatisatie.

e-BO Enterprises zoekt daarvoor dan ook steeds gekwalificeerde medewerkers, uit eigen regio maar ook van daarbuiten. Zeker technische profielen zijn, gegeven de aard van de onderneming, zeer gegeerd.

e-BO Enterprises en de Westhoek

e-BO Enterprises gelooft in haar verankering in de regio. Het is hier goed werken, je hebt geen last van files en je geniet van een groene omgeving. Het bedrijf zit bewust op een afstand van de grote steden om de mobiliteitsproblemen te vermijden. Wonen en werken gaan hier harmonieus samen. Bovendien is er in Ieper ook wel altijd iets te doen en geniet men er van een groot cultureel aanbod. Niet in het minst echter roemt Christophe Dhaene het arbeidsethos van de Westhoeker, die niet om een extra inspanning verlegen zit.

e-BO Enterprises en de regiomarketing

Het is met een duidelijke insteek dat e-BO Enterprises meestapt in het verhaal van de regiomarketingcampagne. Bij e-BO Enterprises geloven ze immers dat de mensen die in de onderneming werken het belangrijkste ‘kapitaal’ zijn. Daar e-BO Enterprises als groeibedrijf een continue instroom van gekwalificeerd personeel wil realiseren, zoekt men manieren om de juiste mensen aan te trekken en te overtuigen om bij hen in deze streek te komen werken. Daarom en omwille van hun fierheid op de streek, zien de mensen van e-BO Enterprises de campagne van ‘Westhoek. De nieuwe wereld’ als een uitgelezen instrument om high potentials te overtuigen tot werken in de streek.

Locatie
Ter Waarde 60, 8900 Ieper
Deel deze pagina