Recruteringsvideo Bellewaerde wint prestigieuze award

Gepubliceerd op 16-12-2021
“We wilden het technisch aspect en de unieke omgeving van de job op een leuke en creatieve manier in beeld brengen” - Filip Van Dorpe, marketing en sales director van Bellewaerde

"The war for talent" woedt ook in de Westhoek! Bedrijven moeten steeds creatiever omgaan om de juiste profielen aan te trekken. Zo ook bij onze ambassadeur van de Westhoek: Bellewaerde Park. Het voorbije seizoen ging Bellewaerde op zoek naar elektriciens en mecaniciens om het technisch team te versterken. Voor deze vacatures ontwikkelden ze een unieke recruteringsvideo "Zie jij ook magiek in techniek?". Geslaagd in hun opzet! Zo goed zelfs dat ze hiermee een gouden dolfijn in de wacht sleepten op de internationale gerenommeerde Cannes Corporate Media & TV Awards. In het Franse Cannes bekronen ze hier jaarlijks de beste bedrijfsfilms, online mediaproducties en documentaires. Opnieuw een bedrijf uit de Westhoek die dus in de (internationale) prijzen valt!

“We wilden het technisch aspect en de unieke omgeving van de job op een leuke en creatieve manier in beeld brengen”, zegt Filip Van Dorpe, marketing en sales director van Bellewaerde. “Samen met het creatief en audiovisueel bureau Clementine werd het concept uitgewerkt en konden we op een ludieke manier tonen dat je als technieker een gevarieerde en boeiende job te wachten staat in Bellewaerde.”

Leuk weetje: de video kwam op slechts één shootdag tot stand in het Ieperse pretpark.

Benieuwd of werken bij Bellewaerde op jouw lijf geschreven is?
Bekijk dan de openstaande vacatures op www.bellewaerde.be/nl/jobs en ontdek of jij "Bellewaerdig" bent!

Benieuwd naar de openstaande vacatures bij Bellewaerde Park?

Bellewaerde Park hoort jaarlijks bij de top van de meest aantrekkelijke werkgevers van West-Vlaanderen en is al 5 jaar na elkaar winnaar van de award ‘Pretpark met het beste personeel in België’!

 

Deel deze pagina