Zomer in de Westhoek

Zomer in de Westhoek
Gepubliceerd op 21-07-2021

Momenteel genieten velen van een welverdiend verlof en bijhorende vakantietrip. Hiervoor denken velen spontaan aan een trip naar het buitenland, maar tegenwoordig kiezen meer en meer mensen deze periode te spenderen in eigen land! Ook in de Westhoek kan je met volle teugen genieten van een gevarieerd aanbod zomerse activiteiten! We plaatsen graag enkele gemeenten in de kijker om te zomeren in de Westhoek... (Foto ©Westtoer)

Gemeente De Panne:

De Panne is zoveel meer dan je denkt, zoveel meer dan wandelen, zoveel meer dan het brede strand ... De Panne is genieten van de leuke momenten met familie of vrienden. Plezier maken tijdens het bouwen van een zandkasteel. Gezellig bijkletsen op een terrasje. Een prachtige avondwandeling tijdens de zonsondergang. De Panne is zoveel meer en dat wil de gemeenten met deze campagne in de kijker zetten.

> Meer info op www.depanne.be/zoveelmeer

De Panne, dat is zoveel meer...

 

Gemeente Koksijde:

Na ruim een jaar coronacrisis vinden er terug events plaats in Koksijde! Bijna dagelijks staan er festiviteiten op de agenda zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenenmenten.
De dienst Toerisme van Koksijde bundelde alle activiteiten in een handig overzicht: bekijk de zomerbrochure 2021.
Of bekijk enkele toppers in het overzicht die Koksijde voor jou samenstelde:

> Zomerse toppers Koksijde

Ontdek wat je deze zomer in Koksijde kan beleven

 

Gemeente Poperinge:

De zomer is geariveerd en bij Toerisme Poperinge zijn ze er helemaal klaar voor. Tijdens de vakantiemaanden organiseren ze tal van activiteiten. Ben jij klaar om Poperinge in al zijn aspecten te leren kennen? In de speciaal gemaakte Zomerkrant kan je het overzicht terugvinden van alle activiteiten:

> Zomerkrant Poperinge

Zomerkrant Poperinge

Andere events kan je ook terugvinden op de website van Toerisme Poperinge:

> Toerisme Poperinge

Gemeente Veurne:

Voel je de zomerkriebels al? In Veurne in ieder geval wel! Je kan deze zomer in Veurne dan ook weer terecht voor de Zomervariaties, 4 culturele voorstellingen in onze REDDY Keukens Arena.

Als rode draad kozen ze deze keer voor het thema DANS.

Ontdek hieronder welke acts Veurne dit jaar voor jullie in petto heeft:

> Zomervariaties

Een zomer vol cultuur in Veurne

 

Gemeente Zonnebeke:

Zonnebeke Zomert… De zon proeven op je huid. Op een terrasje, in je tuin of op je balkon, in het park, op het platteland... genieten van de herwonnen vrijheid en van alle leuke initiatieven die de toeristische- en vrijetijdsdienst ons aanbieden. Het is kiezen tussen lui beleven en actief doen, alleen, met het gezin, vrienden of familie. Het is elkaar eindelijk weer mogen ontmoeten, niet langer in minibubbels, maar gewoon, zoals het uitkomt.

Alle info over Zonnebeke Zomert vind je op:

> Zonnebeke Zomert 

Zonnebeke Zomert

 

Uiteraard valt er nog meer te beleven in de Westhoek en in andere gemeenten:

je kan alle evenementen en activiteiten in onze regio terugvinden op uitindewesthoek.be en op toerismewesthoek.be

UiT in de Westhoek  

Toerisme westhoek biedt ook een zomers programma aan

Deel deze pagina